NAK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE?

NAK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE?NAK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE?

 

NAK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE KUNCINYA ILMU

Ya kenapa saya kata nak berjaya dalam bisnes online adalah ilmu? sebab macam dalam post saya sebelum ini saya ada menyatakan tentang Bersyukur dalam Perniagaan! #Motivasi dimana bukan bermaksud anda tidak ada ilmu cuma dengan ilmu yang anda ada sekarang lah yang telah membawa perniagaan anda ketahap dimana anda berada sekarang whatever berapa income anda sekarang ini pun suka saya ingatkan bawa ilmu ini luas selagi kita masih bernafas selagi itu kita kena mencari ilmu. Pada kali ini apa yang saya maksudkan tentang dengan ilmu yang anda ada sekarang membawa bisnes online anda ke tahap ini. Contoh lah anda kata anda seorang usahawan online tetapi anda hanya fokus perniagaan anda menggunakkan facebook dan instagram sahaja dengan perniagaan anda melalui facebook dan instagram income anda 5 Ribu sebulan. Bagus anda berjaya!

Tetapi? ilmu yang saya maksudkan tadi dimana dengan fokus pada fb dan instagram anda dapat 5 Ribu tetapi anda tambah lagi ilmu anda tentang website? Mungkin dari 5 Ribu tadi, Kini income anda tambah dari 5 Ribu ke 10 Ribu. Make sense kan? Itu tak termasuk ilmu apabila anda mempelajari kelebihan apabila anda dah ada website malah income anda akan bertambah dari ilmu yang anda tambah. Ini menunjukkan Bisnes Online anda makin Growth la kan? so itu satu perningkatan untuk anda la.

 

Share & komen dibawah jika anda mahu saya bantu anda atau klik disini untuk perkhidmatan membina website

2 thoughts on “NAK BERJAYA DALAM BISNES ONLINE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *